Wednesday, March 28, 2012

Gräsänka

Ja, den här veckan har vi varit utan pappan här hemma. Han har vart på jobb i stora staden. Det blir lite annorlunda dagar, eller man kanske ska säga långa dagar. Det är alltid så skönt när Robert kommer hem och man får lite avlastning och framför allt lite sällskap. Men jag måste säga att det har gått över förväntan i allafall. Casper är ju oftast en snäll o go kille så då är det ju inga problem att va själv.

Det händer mycket nu...

I Lördags var vi på stan och köpte Caspers första par skor...oj oj va stilig han blev. Det var lite konstigt tyckte han först att gå med skorna, de blev ju lite tyngre..o från början släpade han fötterna lite .men de går bättre o bättre. Vi övar lite varje dag på att gå med skorna på.

I Söndags var de dax för Caspers första 1-Års kalas. Det var hos polaren Viggo. Det är ju så kul att komma hem till någon annan o leka med nya leksaker tycker Casper. Full fart hela tiden.

I veckan har vi haft full upp, Kyrkis och simning och möte och lunch o shopping o full fart var de ja..:)
De ska även hinnas med att baka till dopet som närmar sig. och glömde ..packa ska vi göra oxå...jaja..de blir nog nån rå...

det kommer några bilder....


Caspers nya skor

                                                          Vi var till lekparken och provade
                                                         att gunga för första gången.


                  
                                                  Så här trött kan man vara efter babysim



Ha de bra!!!

Casper o mamman

No comments: