Tuesday, February 28, 2012

Ensam Mamma!

Japp,helgen som passerade var de pappafritt här hemma.
Jag och Casper fick klara oss bäst vi kunde. Han var glad o go mest hela tiden,med undantag för några stunder när han var lite kinkig på att jag inte ska få lämna han med mer än två meter, för då skrek han.men jajja..lilleman e bra go i allafall.
Under helgen hann vi med att träffa Paula o Matilda som även dom hade pappafritt hemma. Fick go mat där på lördagen o trevligt sällskap av ytterligare en mamma o en pojke,även hon hemma själv under kvällen. Så de blev 3 ensamma mammor under lördagskvällen, mycket trevligt.

Denna vecka inledde vi med en lugn dag hemma. Sen var de dax för pappa o Casperkväll medans mamman åkte och hade barngympa och sen vidare för lite motion. Blev ca 6 km promenad med Paula, helt underbart att komma ut o röra på sig.
Idag blev det ännu en promenad, denna gång till Kyrkis. Helt underbart väder, o varmt blev de innan vi kommit upp för backen till kyrkan. Synd bara idag att hon som brukar ha sångstunden var sjuk, så de blev ingen sång alls. Men de blev fika o härligt sällskap i allafall, inte fy skam det heller.

Nu får vi se vad resten av veckan har att erbjuda, har lite saker inbokade, berättar mera en annan dag.

Kram kram

/ Sandra





No comments: