Wednesday, March 21, 2012

Simmaronsdag

Ja, för på onsdagar simmar vi jag o Casper,eller kanske ska säga plaskar. Vi går på babysim på Himlabadet. Välldigt mysigt o roligt tycker både mamman o Casper.
Idag fick dom dyka lite granna o krypa på en madrass i vattnet bland annat.

Annars rullar dagarna på här hemma,och fort går det, man hinner verkligen inte med.

Men kanske de största o roligaste just nu är att Casper tar fler o fler steg nu. Som mest har han tagit 4-5 steg utan att hålla i sig. Så nu väntar vi bara på att han ska komma på att han kan knalla vidare,inte sätta sig ner på rumpan o krypa.

Nu på vintern åker vi mycket upp till fjällen, i helgen som var så var de en fjällhelg. Det var blandat väder, men en helt underbar helg med fjällluft och sol och min härliga familj.
Vi köpte en skoterpulka på vägen upp till fjällen, så efter lite fix med den så blev de premiärtur. En liten tur blev de på lördagen, då somnade Casper i stort sätt på en gång. Tilda fick följa med i pulkan oxå, och verkade inte ha nått emot det heller. Lite jobbigt kanske hon tyckte de var när de guppade som mest, men annars la hon sig ner brevid mig på sätet.
På söndagen blev det en tur upp på fjället för att äta våfflor. O hej va de guppade ...blev en lite för lång tur för Casper tror jag, till påsk blir de nog bil en bit o skoter bara sista biten upp på fjället, om de finns nått före kvar.

Här kommer lite bilder från senaste tiden.


                                                                     Fint väder på fjället.


Vår "nya" skoterpulka


Gott med våffla på fjället tycker Casper


En solig dag idag, då e de bäst att bli cool med solbrillor på.


Tack för idag!

/Mamman, Casper och Tilda

No comments: